Poolworx staat voor u klaar…

Poolworx is de officiële verdeler van Duratech warmtepompen en Spectravision zwembad LED verlichting in Spanje.

Op twee zeer geschikte locaties...

Onze Poolworx hoofdvestiging in België is ideaal gelegen op nog geen 15 minuten van het hoofdkantoor, magazijn en technische dienst van Duratech en Spectravision. Hierdoor kunnen we u een betrouwbare levering en opvolging van uw bestelling garanderen.

Vanuit onze Poolworx vestiging in Spanje bieden we dagelijks ondersteuning aan installateurs van Duratech warmtepompen. Vanwege de centrale locatie te midden van alle belangrijke Spaanse Costa’s kunnen we instaan voor een dienst na verkoop die indien nodig binnen de 24 uur bij u kan zijn.

Met fabrieks getrainde experten...

Vanzelfsprekend hopen we dat u er nooit gebruik van hoeft te maken. Maar het is natuurlijk wel geruststellend te weten dat onze technische medewerkers lokaal door de Duratech specialisten zijn opgeleid tot het zelfde niveau als de fabrieksspecialisten van Duratech in België waarmee we een professionele en doelmatige dienst na verkoop hebben kunnen realiseren die  een mogelijke uitvaltijd van uw warmtepomp tot een minimum beperkt. Lees verder op Getrainde experten.

En onze concurrerende prijzen...

Het begint en eindigt natuurlijk met onze kwaliteitsproducten. Het verschil tussen goed en uitstekend wordt gemaakt door de aandacht naar een betrouwbare levering en lokale dienstverlening. En door onze concurrerende prijzen, die we reeds voor u hebben vergeleken met de andere aanbieders, zijn we ervan overtuigd dat we aan al uw waardevolle argumenten kunnen beantwoorden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal speciale aanbiedingen, kortingen en het laatste nieuws voor uw zwembad!