Bespaar u geld... 


Elektriciteitsverbruik is tot 14 keer minder dan een standaard halogeen lamp

LED staat voor Light Emitting Diodes. Kortom, LEDs zijn zeer kleine lampjes die je hierdoor makkelijk in een elektrisch circuit kan zetten. Deze LEDs produceren een grote hoeveelheid licht. LED-lampjes zijn zeer milieuvriendelijk en bevatten geen onderdelen of uitwerkingen die schade aan het milieu toebrengen.

LED-lampen zijn de beste keus als u uw zwembad wil verlichten en tegelijk geld wil besparen. De reden waarom veel zwembadeigenaren hun oude zwembad lichten verwijderen en deze door LED lampen vervangen...

De LED-lampen produceren een zachte en aangename gloed in het zwembad, en creëren hierdoor een aangename sfeer. Ze maken het mogelijk om de klok rond uw zwembad te gebruiken, op hetzelfde moment bieden ze de nodige extra veiligheid bij het zwemmen in de avond. 


Opwaarderen naar LED zwembadverlichting
De belangrijkste redenen om bestaande zwembadlampen op te waarderen naar LED-lampen zijn onderhoudsarm, energie-efficiëntie en helderdere verlichting onder water en in tegenstelling tot andere onderwaterverlichtingssystemen, LED-verlichting geeft ook de mogelijkheid om de kleur te wijzigen.


Wij bieden de beste PAR56 retrofit oplossing. De Spectravision Moonlight LED lampen zijn professioneel ontworpen en vervaardigd om u de perfecte oplossing te bieden voor de vervanging van uw oudere lampen. 

Voordelen van LED zwembadverlichting

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal speciale aanbiedingen, kortingen en het laatste nieuws voor uw zwembad!