Ons persoonlijk verhaal achter Poolworx...

Een prachtige vrouw en twee vlotte tieners, meer dan 10 jaar van onze carrières goed zorgen voor onze gasten in het toerisme en de vele hotels wereldwijd, en daarbovenop 15 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening en ‘operational excellence’ van bedrijfsprocessen, met onze wortels in Nederland en België is dit in een notendop ons Poolworx verhaal. En zo is het allemaal begonnen… 


Het is in het voorjaar van 2011. Het moment dat wij, Albert & Priscilla hebben besloten dat het tijd wordt om voortaan te gaan genieten van zonnige en warme vakanties in ons eigen vakantiehuis in Spanje met een privé zwembad. Een plek onder de zon in het aangename Andalusië, Spanje.

Spanje is prachtig en heet maar het duurt wel tot de zomer voordat de zon het water in het zwembad voldoende heeft kunnen opwarmen tot een aangename temperatuur.

Helaas was het zwembad niet verwarmd, en werd het ons snel duidelijk dat als we het hele jaar door willen genieten van het zwembad, we een structurele oplossing voor het verwarmen ervan moesten vinden.

Niet alleen voor ons zelf, maar ook belangrijk aangezien we het huis graag aan andere vakantiegangers zouden willen verhuren tijdens de rest van het jaar. (www.villa-encanto.com).

Na zorgvuldig ons huiswerk gemaakt te hebben met alle beschikbare feiten en cijfers van het internet, viel onze beslissende keus direct voor het professionele merk ‘Duratech’ uit België.

En al gelijk van het eerste moment na ingebruikname in de zomer van 2011 heeft deze Duratech 18kw warmtepomp iedereen veel extra zwemplezier gegeven in ons verwarmde 10x5 meter zwembad!

En dit alles is de trotse reden dat we onze ‘carrière’ ervaringen nu samen brengen in ons bedrijf Poolworx, die vanzelfsprekend zijn concept ondersteunt door de professionele 'Duratech' warmtepompen uit België te gebruiken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal speciale aanbiedingen, kortingen en het laatste nieuws voor uw zwembad!