Selecteer uw 'afsluiting' afdekzeil

Er zijn twee modellen van afdekzeil beschikbaar. Het gebruik van een afdekzeil op een oproller of vast gemonteerd. Veel hangt af van de frequentie van gebruik. Het oproller model is het eenvoudigst bij frequent gebruik en het houdt bovendien de zomerwarmte vast. Het vaste model is ideaal voor gebruik in de winter. U kan ook beide modellen gebruiken om zo het hele jaar door de beste bescherming voor uw zwembad te hebben.

Zomer - Thermisch zeil


Winterzeil

Verminderen van warmte verlies

80% van de warmte gaat verloren aan het zwembadwater oppervlak!  

Uw afdekzeil vormt een perfecte barriere tussen het warme zwembadwater en de koudere temperatuur van de buitenlucht.
Op deze manier beperkt het afdekzeil de verdamping van het warme water, en reduceert hiermee in extreme mate het verlies aan warmte. Een thermisch afdekzeil kan de water temperatuur met 5-7ºC laten toenemen, afhankelijk van de beschikbare zonnewarmte. 


De perfecte combinatie...

met uw 'nieuwe' warmtepomp, hiermee houdt u de verwarmingskosten tot het minimum beperkt.

Uw thermisch afdekzeil laat de zonnewarmte door om zo eenvoudig het zwembadwater te verwarmen. Uw warmtepomp levert de extra benodigde warmte om het zwemwater op een comfortable temperatuur te brengen. 
Op bewolkte dagen geeft uw warmtepomp de benodigde warmte en zorgt het thermisch afdekzeil dat deze niet verloren gaat, doordat het afdekzeil voorkomt dat de meeste warmte aan het oppervlak zou kunnen verdampen.  

De juiste dikte van uw thermisch afdekzeil kiezen

Uw thermisch afdekzeil is een isolerende laag met een structuur van noppen. Met de lucht die in de noppen opgesloten zit zorgt dit voor een praktische en zeer effectieve bescherming.

Op maat gemaakt

Elk afdekzeil is op maakt gemaakt met oog voor detail. De plaats van de Romeinse treden, zwembadladder, of juist een speciale waterfontein. Om u een prijsindicatie te geven is het voor voldoende om de buitenmaten van uw zwembad aan ons door te geven. Een gedetaileerde opmeting zal tijdens een bezoek plaatsvinden.  
Onze toegewijde service zal u prettig verbazen, zelfs met gedetaileerde aanpassingen bij u ter plaatse indien nodig!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal speciale aanbiedingen, kortingen en het laatste nieuws voor uw zwembad!